Szolgáltatásaink

Hiszünk benne, hogy az elégedett és boldog ügyfél a legjobb ajánlólevél, így minden nap azért dolgozunk, hogy munkánk kifogástalan legyen. A kivitelezések során felmerülő megannyi kérdés nekünk egy újabb izgalmas nap kezdete.

A tervezési folyamat egy igazán komplex művelet, hiszen meg kell találni a harmóniát a fennálló épület és a Megrendelői igények között.
A folyamat az ingatlan bemutatásával kezdődik, majd az elképzeléseknek megfelelően elkészül az első vázlatterv. Ezek a tervek az egyszerűtől egészen a részletgazdag projektig terjedhetnek. Ügyfeleinknek lehetőségük van 3D-s valósághű látványtervek segítségével betekintést nyerni megálmodott ingatlanukba. Célunk, olyan koncepciót készíteni, amely minden tekintetben megfelel ügyfelünk elképzelésének. Folyamatos egyeztetést követően, illetve a végleges vázlatterv elfogadásán túl elkészülnek az építési engedélyezési, valamint az illetékes szakhatósági dokumentációk.
Amennyiben minden hatósági előírásnak megfeleltünk, indulhat a kivitelezés!

Mindenkinek van egy “kivitelezős” története. A fal színe kék helyett hupilila lett, a falak a derékszöget meg sem közelítik és a beígért 3 hét helyett 2 hónapig húzódott a kivitelezés… Ugye ismerős?
Az Archigo-val ez nem fog megtörténni!
Véleményünk szerint, amikor egy ingatlan kivitelezése vállalkozó kezében összpontosul, rengeteg bonyodalomtól és stressztől kíméli meg magát az ember. Amikor egy adott cégre bízzuk a bontást, egy másikra a vízvezetékek cseréjét, egy harmadikra a burkolást és egy negyedikre a festést, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrollálni a lakásfelújítást, hanem a végén – a tapasztalat legalább is ezt mutatja – nem azt kapjuk, amit elképzeltünk. Sokkal hatékonyabb, mikor egy szakember megérti az ön elképzeléseit és elvárásait, majd az alatta dolgozók elvégeznek minden szükséges teendőt.

Felújításra szánta el magát? A felújítást az alapoktól kezdve egészen a kulcsátadásig vállaljuk. Elhivatottságunknak és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően minden esetben arra törekszünk, hogy a megálmodott ingatlan pontosan úgy nézzen ki, ahogyan azt a Megrendelő elképzelte.
Az építőiparban és a tervezési területen szerzett többéves tapasztalatunk révén garantáljuk, hogy a kigondolt ingatlan a megvalósulását követően pontosan olyan lesz, ahogyan az a terveken szerepelt. Fővállalkozóként levesszük a felújítás okozta terhet az Ön válláról.

Kérje ajánlatunkat

Küldjön üzenetet vagy hívjon minket bizalommal akár most!

AJÁNLATOT KÉREK